Laat ik beginnen met een aantal producten waarvan ik denk (haha zeker weet) dat jij ze goed kunt gebruiken als je thuis je nagels en handen goed wilt verzorgen.

Je handen verzorgen.

Gebruik dagelijks een goede handlotion, je handen worden daardoor beschermd en gevoed. In de video: Handlotion op de juiste manier op je handen aanbrengen leer ik je dit op de juiste manier te doen.

Een goede scrub.

Door je handen 1x in de week te scrubben verwijder je alle dode huidcellen en nemen je handen de handlotion veel beter op.

Je nagels en nagelriemen.

Nagelriemen kunnen soms flink scheuren omdat ze te droog zijn.Nagelriemen dagelijks insmeren met een goede nagelriem olie zorgt voor flexibele nagelriemen die niet snel zullen scheuren.Smeer het ook lekker over je nagels en wrijf dit goed in daar gaan je nagels mooi van glimmen.

Vijl je nagels met een goede vijl.

Goede vijlen zijn bijvoorbeeld een glasvijl of een boardvijl.¬†Zelf kan ik niet werken met een glasvijl…ik krijg er de rillingen van :-).
Ik gebruik graag een baardvijl, een baardvijl is een kartonnen vijl. Deze vijl is er in vele grit soorten, voor de natuurlijke nagel gebruik je 240 grit.

Je boodschappenlijstje van nagelproducten die je in huis zou moeten hebben op een rijtje.  Handlotion, scrub, nagelriem olie, vijl 240 grit.

Lak je graag je nagels dan zou je nog de volgende producten aan je boodschappenlijstje kunnen toevoegen, base coat, topcoat, eventueel gekleurde lak, nagellak remover zonder aceton.

Nagelstyliste Marja nagelsalon A Beautiful Nail Apeldoorn

Welke nagelproducten zou iedereen in huis moeten hebben is geschreven door Marja de Krosse.
Nagelstyliste bij nagelsalon A Beautiful Nail in Apeldoorn.
In Marja’s nagel babbel deelt zij haar vakmanschap en passie.

Marja ( A Beautiful Nail) ook volgen op Facebook voor de laatste nieuwtjes en (leuke) tips en weetjes.

 

Like ons op Facebook