Marja de Krosse Nagelstyliste A Beautiful Nail nagelsalon ApeldoornZoals ik als persoon ben, zo run ik ook mijn bedrijf. Met passie, gevoel voor humor en vol enthousiasme. Ik ben iemand die pas tevreden is als u tevreden bent. Een vakvrouw met oog voor kwaliteit en detail.

Marja de Krosse persoonlijk:
Partner van Nico. Moeder van twee prachtige dochters. Oma van twee kleinzoons en bonus Oma van 2 volwassen jongens.

Marja de Krosse de nagelstyliste:
Sinds 2005 ben ik gecertificeerd allround nagelstyliste. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen volg ik regelmatig een training en volg ik diverse workshops om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik ben een groot voorstander van een natuurlijk uitziende nagel en een mooi verzorgde hand.

De behandelingen die ik in de salon uitvoer sluiten daar precies op aan. Als allround nagelstyliste specialiseerde ik mij dan ook in het geven van een goede manicure voor de vrouw & man, versteviging van de natuurlijke nagel met ManiQ gel en gellak behandelingen. Nail-Art zet ik met veel passie. Daarnaast help ik nagelbijters en nageltrekkers in het proces om daarmee te stoppen. Ook voorzie ik bruidjes en bruidegoms van stralende handen en nagels tijdens de mooiste dag van hun leven. Lees hier meer over de salon.

Marja de Krosse de blogger:
In mijn blogs (die ik iedere eerste woensdag van de oneven maanden voor u publiceer) beschrijf ik hoe u thuis uw nagels kunt verzorgen, deel ik tips en (leuke) weetjes, leer ik u de nagels op te pimpen doormiddel van een leuke nail-art en nog veel meer!

Blogs en tips: Lees hier verderĀ 

A Beautiful Nail Nagelsalon- Nagelstudio.
Nagelstyliste Marja de Krosse
Kanaalpad 2
7321 AP Apeldoorn
0646255748

Like ons op Facebook