De redactie van A Beautiful Nail en de bloggers besteden veel aandacht aan het samenstellen van de artikelen/ blogs en tips. Toch kan het gebeuren dat een artikel/ blog of tip feitelijke onjuistheden of achterhaalde feiten bevatten ( gewijzigde prijzen, of niet meer leverbare producten). Ook is het mogelijk dat de informatie onvolledig is, mail dit dan gerust naar marjadekrosse@hotmail.com

A Beautiful Nail is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade welke is ontstaan ten gevolge van artikelen of filmpjes op deze site.

Alle artikelen op de blog en tips pagina is gebaseerd op de persoonlijke mening van de schrijvers van de artikelen/ blogs en tips (m.u.v advertorials).

Advertorials

Adverteerders die hun product of dienst op A Beautiful Nail zichtbaar maken zijn te herkennen aan de afbeelding “Samenwerking” dit staat altijd rechts bovenin de advertorial. Een adverteerder betaald voor een advertorial. Wij publiceren alleen een product of dienst die bij onze lezers past.

Affiliatie marketing

Steeds meer bedrijven werken samen met bloggers, A Beautiful Nail werkt ook samen met een aantal webshops/ bedrijven. Indien wij een blog schrijven waarin affiliatie links (linkjes naar bedrijven) verwerkt zijn, dan schrijven wij nog steeds over producten en diensten waar wij achter staan. Producten of diensten die niet bij onze lezers passen zullen wij ook niet promoten. Wij schrijven over de leuke en handige dingen die van meerwaarde kunnen zijn voor onze lezers. Mocht u via een van deze linken een aankoop doen dan krijgen wij hiervoor een kleine provisie. Voor u maakt het qua aankoopprijs niet uit of u het via A Bautiful Nail of rechtstreeks bij de webwinkel koopt. U bent dus niet duurder uit.

Product reviews

Bedrijven sturen producten naar ons toe of we vragen zelf producten aan die we willen testen. Onze product reviews zullen altijd op een eerlijke manier beschreven worden. Wij laten ons niet beïnvloeden door gratis producten. Er staat geen financiële vergoeding tegenover en onderaan de blog zullen wij altijd kenbaar maken op welke wijze wij aan het product zijn gekomen of wie het beschikbaar heeft gesteld.

Op alle inhoud van de A Beautiful Nail blogs en tips rust auteursrecht, het kopiëren van content of beeldmateriaal is derhalve niet toegestaan.

Marja de Krosse.

Like ons op Facebook