Nagelbijt behandeling. 

Nagelbijten of nageltrekken is een gewoonte waar moeilijk vanaf te komen is. Veel mensen kiezen ervoor om kunstnagels met verlenging te laten zetten. Dit is natuurlijk een prima en mooie oplossing, maar de kans is groot dat u dan sneller dan gewenst een of meerdere kunstnagels verliest. Dit vanwege de vaak iets slechtere kwaliteit van uw natuurlijke nagels.

Bij A Beautiful Nail kiezen we voor een andere methode.

Deze methode is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar.

Omdat iedere nagelbijter of nageltrekker anders is, heb ik hier dan ook geen kant en klare behandeling staan in de vorm van een standaard nagelbijt arrangement.

Ik kan u wel een gratis intakegesprek bieden.

Tijdens dit gesprek bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Ik geef u dan een indicatie van de verwachte behandelperiode. Ik werk met 3 verschillende behandel methodes omdat zoals al eerder geschreven  iedere nagelbijter of nageltrekken anders is. Ik maak een behandelplan op maat die geschikt is voor uw nagels.  Na het intakegesprek kunt u er thuis over nadenken. Indien u gelijk met de behandeling wenst te starten (na het intakegesprek) dan is dit ook mogelijk. Per behandeling 35,00 

Nagelbijter

Ik werk alleen op afspraak. 

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 06-46255748.

Voor vragen of informatie kunt u mij een mail sturen (voorzien van uw telefoon nummer zodat ik u eventueel kan terugbellen.)       marjadekrosse@hotmail.com   

NOTE: Indien u na 24 uur geen reactie op uw mail heeft ontvangen stuurt u dan even een sms bericht naar 06-46255748  

De openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 9.15 tot 17.00. 

*Indien u een afspraak moet wijzigen mag dit alleen per telefoon. Een afspraak mag u 24 uur van te voren kosteloos afbellen. Binnen 24 uur betaalt u 100% van de afgesproken behandeling.

Nagelstyliste Marja nagelsalon A Beautiful Nail ApeldoornNagelstyliste Marja de Krosse – A Beautiful Nail Nagelsalon- Nagelstudio.
Kanaalpad 2
7321 AP Apeldoorn
0646255748

Like ons op Facebook