Nagelbijt behandeling.

Nagelbijten of nageltrekken is een gewoonte waar moeilijk vanaf te komen is. Veel mensen kiezen ervoor om kunstnagels met verlenging te laten zetten. Dit is natuurlijk een prima en mooie oplossing, maar de kans is groot dat u dan sneller dan gewenst een of meerdere kunstnagels verliest. Dit vanwege de vaak iets slechtere kwaliteit van uw natuurlijke nagels.

Bij A Beautiful Nail kiezen we voor een andere methode.

Deze methode is geschikt voor mannen en vrouwen. Nagelbijt behandeling in Apeldoorn

Omdat iedere nagelbijter of nageltrekker anders is, heb ik hier dan ook geen kant en klare behandeling staan in de vorm van een standaard nagelbijt arrangement. En waarom zou u een tig aantal behandelingen afnemen omdat dit in het standaard nagelbijt arrangement zit van de meeste nagelstylisten!

Ik kan u wel een gratis intakegesprek bieden.

Tijdens dit gesprek bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Ik geef u dan een indicatie van de verwachte kosten en het behandelplan. Ik werk met 3 verschillende behandel methodes omdat zoals al eerder geschreven  iedere nagelbijter of nageltrekken anders is. Ik maak een behandelplan op maat die geschikt is voor uw nagels. Na het intakegesprek kunt u er thuis over nadenken. Indien u gelijk met de behandeling wenst te starten (na het intakegesprek) dan is dit ook mogelijk.

Ik begeleid ook kinderen om van het nagelbijten of nageltrekken af te komen.

Nagelbijt behandeling in Apeldoorn

Meisje 9 jaar, jongen 13 jaar, volwassen vrouw en man. De handen van deze personen op de foto gezet na 4 behandelingen.

Bij kinderen maak ik (uiteraard) geen gebruik van een kunstsysteem! Inmiddels heb ik een groot aantal kinderen (op mijn manier) van het nagelbijten of nageltrekken af geholpen. Kinderen vanaf 7 jaar zijn onder begeleiding van één van de ouders welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we wat ik voor uw zoon of dochter kan betekenen. Heeft u kinderen onder de 7 jaar die nagelbijten of nageltrekken dan mag u mij altijd voor advies bellen. Deze leeftijd is te jong om aan het behandelplan mee te doen is gebleken.

Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar betaalt u per behandeling 15.00

Kinderen vanaf 12 jaar krijgen (onder begeleiding van één van de ouders) eerst een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we wat ik voor uw zoon of dochter kan betekenen. Ik geef u een indicatie van de verwachte kosten en het behandelplan.

Nagelafwijkingen- Nagelaandoeningen- Trauma nagels.

Nagelbijt behandeling in Apeldoorn

Behandeling voor en na van een beschadigde duimnagel.

Heeft u een vingernagel die een misvorming heeft door nagelbijten, ziekte, medicijngebruik of welke reden dan ook,  dan is het (meestal) mogelijk om deze in de salon te laten behandelen. Deze behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

NOTE: ik behandel alleen vingernagels geen teennagels. Lees hier meer over de salon.

Ik werk alleen op afspraak. 

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 06-46255748.

Voor vragen of informatie kunt u mij een mail sturen (voorzien van uw telefoon nummer zodat ik u eventueel kan terugbellen.)       marjadekrosse@hotmail.com   

NOTE: Indien u na 24 uur geen reactie op uw mail heeft ontvangen stuurt u dan even een sms bericht naar 06-46255748  

De openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 9.15 tot 18.00. 

*Indien u een afspraak moet wijzigen mag dit alleen per telefoon. Een afspraak mag u 24 uur van te voren kosteloos afbellen. Binnen 24 uur betaalt u 100% van de afgesproken behandeling.

Nagelstyliste Marja nagelsalon A Beautiful Nail ApeldoornNagelstyliste Marja de Krosse – A Beautiful Nail Nagelsalon- Nagelstudio.
Kanaalpad 2
7321 AP Apeldoorn
0646255748

Like ons op Facebook