Slapend mooie nagels en handen krijgen. Vrouw op bed

Slapend mooie nagels en handen krijgen bevalt mij wel, jou ook? Dan is de volgende tip vast iets voor jou.

Ben jij net als ik geen ochtend mens?
Of ben jij al blij dat je op tijd op je werk aankomt?
Dan heb je naast je dagelijkse verzorging vast ook geen tijd over om je handen en nagels nog voor je de deur uit gaat te verzorgen.

Slapend mooie nagels en handen krijgen.

Mijn nagels en mijn handen verzorg ik daarom ook altijd voor het slapen gaan.
Mijn nagelriemen verzorg ik met een verzorgende nagelriem olie, ik smeer rijkelijk de olie langs mijn nagelriemen en laat dit 5 minuten intrekken. Waarom je nagelriem olie zou moeten gebruiken beschreef ik al in een eerder geplaatste blog. Na het intrekken van de nagelriem olie smeer ik rijkelijk mijn handen in met een verzorgende handlotion. In deze video laat ik je zien hoe je op een juiste manier je handen verzorgt met een voedende hand lotion.

Als je je nagels en je handen voor het slapen gaan verzorgd heeft het de hele nacht de tijd om goed in te trekken. Probeer het maar eens en je zult voelen dat je nagels en je handen mooier worden terwijl jij heerlijk ligt te slapen.

Nagelstyliste Marja nagelsalon A Beautiful Nail ApeldoornSlapend mooie nagels en handen krijgen is geschreven door Marja de Krosse.
Nagelstyliste bij nagelsalon A Beautiful Nail in Apeldoorn.
In Marja’s babbel deelt zij haar vakmanschap en passie.

Marja ( A Beautiful Nail) ook volgen op Facebook voor de laatste nieuwtjes en (leuke) tips en weetjes.

Like ons op Facebook