4 tips tegen koude voeten en wintervoeten. Zwarte sloffen met bont

Brrr. Vaak, zeg maar gerust altijd, had ik last van koude voeten, zelfs bij 20 graden buiten zijn ze koud. Na lang zoeken en uitproberen heb ik een aantal oplossingen gevonden die jou kunnen helpen als je ook last hebt van koude voeten en wintervoeten.

4 tips tegen koude voeten en wintervoeten.

Tip 1
Masseer je voeten gedurende 5 tot 10 min, handiger en een stuk prettiger is als je iemand je voeten laat masseren. Trek na het masseren gelijk warme sokken of sloffen aan.

Tip 2
Neem 1 x per week een wisselbad. Zet twee bakken gevuld met in de ene koud en in de andere warm water. Plaats je voet eerst in het warme water gedurende 4 min, zet je voet nu gedurende 30 seconden in het koude water. Herhaal dit 5x. Eerst doe je de ene voet, dan de andere. Tip: gebruik in de bak met het warme water gelijk een heerlijk bruistablet. Droog je voet goed af en trek een warme dikke sok aan.

Tip 3
Het scrubben van je voeten is ook erg goed, je masseert tijdens het scrubben je voeten dit is gelijk goed voor de bloedsomloop en dus warme voeten. De scrub heeft als fijne bijkomende functie dat je alle droge en oude huidcellen van je voeten haalt. Mooie en warme voeten in één klap.
Scrub kan je makkelijk zelf maken, ik heb hierover al eerder een blog geschreven. Hoe komen je handen zacht en zonder kloven de winter door.

Tip 4
Lekkere warme wollen sokken in je schoenen dragen helpt ook. Zelf heb ik als het heel erg koud is nog een wollen inlegzooltje in mijn schoenen. Heerlijk warme voeten heb ik dan.

Heb je zelf nog een goed werkende tip om heerlijk warme voeten te krijgen? Zet die dan gerust hier onder deze blog.

Nagelstyliste Marja nagelsalon A Beautiful Nail Apeldoorn4 tips tegen koude voeten en wintervoeten is geschreven door Marja de Krosse.
Nagelstyliste bij nagelsalon A Beautiful Nail in Apeldoorn.
In Marja’s babbel deelt zij haar vakmanschap en passie.

Marja ( A Beautiful Nail) ook volgen op Facebook voor de laatste nieuwtjes en (leuke) tips en weetjes.

 

Like ons op Facebook